Route Praktijk Hoenselaar

Route Praktijk Hoenselaar

De praktijk is gevestigd op de 1e etage in de prachtige historische kapel

La Cappella, therapie- en cultuurcentrum        
Oude Velperweg 36a
6824 HE Arnhem
(niet voor rolstoelen toegankelijk)
Ingang bij poort met brievenbus 38 en 36a!
Navigatie: instellen op huisnr. 38!


http://goo.gl/maps/OKi8S

Eigen vervoer
Routebeschrijving via Google maps hierboven.
Let op: vanaf maart 2024 worden delen van de Velperweg gerenoveerd. Door deze werkzaamheden wordt het verkeer vanuit Arnhem Centrum en Velp omgeleid. De praktijk is dan het beste te bereiken via Presikhaaf: IJssellaan, Laan van Presikhaaf in die over gaat in de Wichard van Pontlaan en vervolgens links af de Oude Velperweg in (eenrichtingsverkeer tijdens deze periode).  . 

Auto: er zijn drie parkeerplekken voor La Cappella op het terrein en er is gratig parkeergelegenheid in de straat. Navigatie instellen op huisnummer 38.

Openbaar vervoer
Trein: Naar Station Presikhaaf-Arnhem.

Trein vanuit Arnhem-centrum naar Station Presikhaaf: rechts het station uit. Je komt op de: Laan van Presikhaaf/Wichard v. Pontlaan. Ga hier rechtsaf onder de brug door en loop verder tot er een bocht in de weg komt. Ga in de bocht linksaf: dit is de Oude Velperweg. Aan de linkerkant vindt je La Cappella: nr. 36 a. Zwarte poort in bij 38, 36a. Links langs het gebouw lopen en dan vind je aan de rechterkant de blauwe deur van La Cappella.

Trein vanuit Zutphen naar Station Presikhaaf: links het station uit. Ga bij de Wichard van Pontlaan rechts. In de bocht van deze weg naar links: de Oude Velperweg. Aan je linkerkant vindt je La Cappella: nr. 36 a. Zwarte poort in bij 38, 36a. Links langs het gebouw lopen en dan vind je aan de rechterkant de blauwe deur van La Cappella.

Bus vanuit centraal station: er rijden bussen van het centraal station naar de Velperweg. 2e Bushalte na het Akzogebouw (witte gebouw met vijver ervoor) en dan doorsteken naar de Oude Velperweg.