Route Praktijk Hoenselaar

Route Praktijk Hoenselaar

De praktijk is gevestigd op de 1e etage in de prachtige historische kapel

La Cappella, therapie- en cultuurcentrum        
Oude Velperweg 36a
6824 HE Arnhem
(niet voor rolstoelen toegankelijk)
Ingang bij poort met brievenbus 38 en 36a!


http://goo.gl/maps/OKi8S
Eigen vervoer
Routebeschrijving via Google maps hierboven.

Auto: er zijn drie parkeerplekken voor La Cappella op het terrein en er is gratig parkeergelegenheid in de straat. Navigatie instellen op huisnummer 38.

Openbaar vervoer
Trein: Naar Station Presikhaaf-Arnhem.

Trein vanuit Arnhem-centrum naar Station Presikhaaf: rechts het station uit. Je komt op de: Laan van Presikhaaf/Wichard v. Pontlaan. Ga hier rechtsaf onder de brug door en loop verder tot er een bocht in de weg komt. Ga in de bocht linksaf: dit is de Oude Velperweg. Aan de linkerkant vindt je La Cappella: nr. 36 a. Zwarte poort in bij 38, 36a. Links langs het gebouw lopen en dan vind je aan de rechterkant de blauwe deur van La Cappella.

Trein vanuit Zutphen naar Station Presikhaaf: links het station uit. Ga bij de Wichard van Pontlaan rechts. In de bocht van deze weg naar links: de Oude Velperweg. Aan je linkerkant vindt je La Cappella: nr. 36 a. Zwarte poort in bij 38, 36a. Links langs het gebouw lopen en dan vind je aan de rechterkant de blauwe deur van La Cappella.

Bus vanuit centraal station: er rijden bussen van het centraal station naar de Velperweg. 2e Bushalte na het Akzogebouw (witte gebouw met vijver ervoor) en dan doorsteken naar de Oude Velperweg.